Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
April 19, 2014, 22:52:45
Startpagina Help Zoek Kalender Inloggen Registreren
Toon ongelezen berichten sinds je laatste bezoek.
Nieuws: Kijk ook eens op het worldforum, de wiki of de nederlandse Pardus site of op Twitter- Registreren als forumlid? Email de moderator!

+  Forum.Pardus-Linux.nl
|-+  Pardus technisch
| |-+  Installatie
| | |-+  ACPI en de installatie van pardus 2011
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: 1 2 [3] 4 Omlaag Print
Auteur Topic: ACPI en de installatie van pardus 2011  (gelezen 4277 keer)
weird_tr
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel
« Antwoord #30 Gepost op: Januari 24, 2011, 07:41:04 »

Sorry voor mij werkt de handleiding niet  Huh? Undecided
Gelogd
Willy
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #31 Gepost op: Januari 24, 2011, 08:56:39 »

Bij mij werkt het ook niet !!!!!!!!!
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #32 Gepost op: Januari 24, 2011, 09:02:42 »

Sorry voor mij werkt de handleiding niet  Huh? Undecided
en
Sorry voor mij werkt de handleiding niet  Huh? Undecided
Nu begrijp ik het niet meer............

Ik lees:
Dankuwel atolboo!! Dit werkte voor mijn pc!  Cheesy
en
Enkel in het Engels !

En daarom staat er ook
Citaat
1. F2 = Language=English (US)
Gelogd
weird_tr
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel
« Antwoord #33 Gepost op: Januari 24, 2011, 09:44:11 »

bij mij werkt het zolang ik maar niet nederlands instel als mijn systeemtaal  Smiley
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #34 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:05:42 »

En heb je [11] en [12] selecteer (<<< IS ERG BELANGRIJK) gedaan
En daarna [13] ook doen.
Dus alleen kijken of de tekst er staat is niet voldoende!!
« Laatste verandering: Januari 24, 2011, 10:10:25 door atolboo » Gelogd
Willy
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #35 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:13:17 »

Atolboo,
Bij mij is het uiteindelijk gelukt.....
Ik heb wel alles geformateerd, ook mijn home partitie,want ik had opgemerkt bij de nieuw installatie,dat er sommige instellingen gebleven waren(stond nog sommige nederlandse vertalingen ,na de engelse installatie)!
Dan bij de nieuw installatie,puntje na puntje je handleiding gevolgd .
Resultaat alles werkt.
Nogmaals bedankt.

Willy
« Laatste verandering: Januari 24, 2011, 11:00:00 door Willy » Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #36 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:19:04 »

  Dat is mooi om dat te horen.... en is het dus niet meer noodzakelijk om   te doen.

........ ook mijn home partitie........
Dat klopt helemaal omdat anders de instellingen van de oude installatie nog gewoon blijven bestaan.
« Laatste verandering: Januari 24, 2011, 10:23:25 door atolboo » Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #37 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:22:55 »

En ook even melden in Bug 16381 - Installation in Dutch .
Dit om de Turkse ontwikkelaars niet op het verkeerde been te zetten.
Gelogd
Willy
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #38 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:26:57 »

zal ik direct doen.
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #39 Gepost op: Januari 24, 2011, 10:34:16 »

Bedankt... en ik heb de tekst van de Wiki ook nog even aangepast zodat het nog duidelijker is (hoop ik Grin).
Gelogd
Willy
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #40 Gepost op: Januari 24, 2011, 11:27:00 »

Ik heb een backup gemaakt van mijn home partitie,zou ik die nu terug kunnen zetten(in zijn geheel of gedeeltelijk) of ga ik daar terug problemen met krijgen ?
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #41 Gepost op: Januari 24, 2011, 11:41:10 »

Gewoon proberen..... je kan altijd nog in  uitbarsten.
En daarna opnieuw beginnen en
I..... gedeeltelijk.......
terugzetten.

Wanneer je alleen de niet-verborgen bestanden terugzet, verwacht geen problemen.
De instellingen zitten namelijk in de verborgen bestanden (de bestanden en mappen die met een punt beginnen).
Dus als je de hele map /home/jouw_gebruikersnaam neemt, kan het fout gaan, omdat daar ook de verborgen bestanden in zitten.
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #42 Gepost op: Januari 24, 2011, 14:35:46 »

Overigens verwacht ik dat de instellingen van het toetsenbord in een verborgen bestand van /home/jouw_gebruikersnaam opgeslagen worden.
Op deze wijze is het namelijk mogelijk dat een andere gebruiker van dezelfde computer een QWERTY-toetsenbord of een Duits-toetsenbord enz. kan gebruiken.
Gelogd
weird_tr
Pardus Gezel
***
Berichten: 240



Bekijk profiel
« Antwoord #43 Gepost op: Januari 24, 2011, 16:22:17 »

Hmm ik heb nu ook een nieuwe installatie gadaan met alles er op en eraan maar het werkt nog niet  Sad
Gelogd
atolboo
Pardus Guru
*****
Berichten: 2 401



Bekijk profiel
« Antwoord #44 Gepost op: Januari 24, 2011, 17:05:23 »

Weet je zeker dat je het goed gedaan hebt?
Deze vraag omdat ik het probleem kan reproduceren en ook omdat >HIER< een ander resultaat gemeld is.
Gelogd
Pagina's: 1 2 [3] 4 Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!